Despre Noi

SC ALSET SRL este o companie care furnizează și distribuie ambalaje din plastic și nu numai, cum ar fii boluri, caserole, farfurii, hamburger box, tacâmuri, tăvițe din polistiren , flacoane, produse pentru fingerfood etc. Pe lângă plastic, noi folosim atât polistiren, carton, hârtie, cât și materiale BIO – fibră lemnoasă, cpla.

Odată cu extinderea noastră am reușit să deținem o gamă largă de produse distincte, printre cele enumerate mai sus adăugăm sacoșe și pungi de diferite dimensiuni și culori, cât și colecția noastră impresionantă de pahare elegante, reutilizabile, produse din materiale rezistente, perfecte pentru evenimentele la piscină și nu numai!

Dorim să ne diversificăm produsele în continuare și să ne extindem mereu, de aceea îndeplinim toate cerințele clienților noștri și venim cu opțiuni către aceștia. De asemenea, este important să menționăm fapul că noi facem și personalizări – veniți cu ideea perfectă și noi vă ajutăm să o puneți în aplicare.

Suntem principalii reprezentanți ai producătorilor de ambalaje de unică folosință ai BFG România, PACCOR România, BARLETA etc.

În cei peste 16 ani de activitate am dobândit relații de parteneriat cu următoarele instituții: Salad Box, Carmangeria Moldovan, Asociația Festivalul de Film Transilvania, Cantina de ajutor social Cluj-Napoca, Panemar, Universitatea de Științe Agricole Cluj-Napoca și altele. Pe lângă companiile mari, noi sărim și în ajutorul firmelor mici, care se află la început de drum, oferindu-le asistență permanentă în domeniu, cât și prețuri avantajoase.

Oferim transport gratuit la comenzile de peste 200 RON în Cluj-Napoca și peste 2.000 RON în afara Clujului. Ne mândrim de faptul că noi facem livrări chiar în aceeași zi în care clientul plasează comanda!

Avem stocuri suficiente de marfă și dispunem de logistica necesară pentru ca marfa să ajungă la client în condițiile optime! Dorim să vă transmitem că apreciem cooperarea și sprijinul vostru în a ne ajuta să îndeplinim toate aceste realizări.

Date de contact: